СПАРТАКІАДА. Чернігівські держслужбовці-аграрії, які брали участь у I Всеукраїнській спартакіаді працівників управлінь агропромислового розвитку, повернулися з Вінниці, де відбувся заключний етап змагань, з кубком переможців у командному заліку. Тим самим черговий раз довівши, що сільське господарство, попри всі сучасні технології, лишається справою фізично і духовно сильних людей.

Те, що добру спортивну форму годиться мати не лише працівникам полів та ферм, а й державним службовцям обласних та районних управлінь АПР, а також фахівцям Міністерства аграрної політики, було продемонстровано на змаганнях, присвячених XXX літнім Олімпійським іграм. Недаремно ж 2012-й рік в Україні оголошено Роком спорту і здорового способу життя.

Як розповів керівник прес-служби Головного управління агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Ігор Кузьменко, свою спритність і вправність учасники змагань виявляли у міні-футболі, волейболі та настільному тенісі, силу і міць — у гирьовому спорті і перетягуванні каната, а інтелект — у грі в шахи.

Тим часом у рамках розвитку сільського спорту очікується ще одна непересічна подія — фінал спартакіади на краще спортивне село, що відбудеться у Переяславі-Хмельницькому.