МЗС разом із креативною агенцією banda презентують кампанію, яка покликана висловити щиру вдячність усім країнам-сусідам за неоціненну допомогу народу України. Трек Thank You, Stranger для відео створили команда banda та співачка Джамала. Герої ролика згадують моменти з початку війни, шлях за кордон, доброту іноземців, їхню гостинність, життя в нових умовах та мрії повернутися додому.

«Сьогодні дуже важливо сказати «дякую» всім іноземцям, які допомагали та допомагають українцям із перших днів повномасштабної війни. Наші найближчі країни-сусіди відкрили свої домівки для мільйонів українських жінок і дітей як для рідних, за що ми ніколи не втомимося їм дякувати», — зазначив керівник МЗС Дмитро Кулеба.

У межах кампанії кожен українець зможе подякувати тим, хто допоміг, піснею чи листівкою. Для цього потрібно лише перейти на сайт jamala.ua та заповнити форму. Протягом наступних двох тижнів Джамала виконає фрагмент нового синглу спеціально для вашого адресата в Instagram Stories або надішле листівку.