ВІТАННЯ

Дорогі учні і студенти!

Шановні вчителі та батьки!

Від імені Уряду та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем знань —  справжнім всенародним святом. 

У цей день ми низько вклоняємося людям, які  присвятили своє життя  нелегкій педагогічній праці. Саме Вам, дорогі вчителі,  найщиріші слова подяки за професіоналізм, витримку, терпіння, за самовідданість та любов до обраної справи.

Сердечно вітаю всіх  першокласників. Для Вас цей день особливо урочистий і хвилюючий. Сьогодні Ви станете на шлях цікавих відкриттів і нових вражень. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, а вчителі та батьки допоможуть Вам під час перших кроків до самостійного життя.

Хочу привітати також усіх першокурсників з однією з найважливіших життєвих перемог: ви  вибороли право бути студентами. Ви зробили важливий життєвий вибір, який сприятиме самореалізації в сьогоднішньому складному світі. Бажаю Вам  підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.  Переконаний в тому, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів.

Щиро вітаю викладачів вузів, наукових працівників, які присвятили свою діяльність запровадженню високих стандартів української освіти.

Від усієї душі бажаю освітянам  міцного  здоров’я та щастя, а молоді  — відкриття  нових можливостей  і  здійснення всіх  задумів.

З повагою

 

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ