МЕДИЦИНА. У Чернігові відкрили оновлений травмпункт. Відтепер усі чернігівці, кому не поталанить у різного роду травматичних ситуаціях, зможуть одержати медичну допомогу в значно комфортніших умовах, ніж досі: тут урочисто відкрито травмпункт при міській лікарні №2. До старого тісного приміщення на першому поверсі добудували триповерхову споруду, яка має усі потрібні кабінети із сучасним обладнанням: операційну, гіпсувальну, маніпуляційну тощо.

За словами головного лікаря медичного закладу Володимира Фаля, будівельники перевершили самі себе і звели споруду за 50 днів — від фундаменту до вимитих вікон.

— Зовсім недавно ми відкрили кілька медичних об’єктів у різних куточках області. А сьогодні робимо ще один конкретний крок на шляху до виконання програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей», — звернувся до присутніх  голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Прозвучало на урочистостях і жартівливе побажання новозбудованому закладу від міського голови: простоювати без пацієнтів. Останні теж, поза сумнівом, будуть раді не потрапляти на лікарняне ліжко. Та це залежить не лише від погоди й талану, а й від того, в якому стані триматимуть вулиці служби, підпорядковані саме керівникові міста…