ГЕТЬ СТЕРЕОТИПИ! Кожен українець має збудувати дім,  виростити сина і посадити самі знаєте що, а вже потім можна й фестиваль сала відвідати. Благо,  їх у нашій країні не бракує, попри нинішню непросту ситуацію. Святкують полтавці, щиро переконані, що кращого сала, ніж у цьому благодатному краї, годі шукати, освідчуються в любові до нього волиняни, різні території ніби змагаються між собою у виготовленні  гідного книги рекордів бутерброда зі стратегічним продуктом.  Тим часом у  Миргороді  проголошують культ місцевої чорно-рябої породи, а на Закарпатті сам очільник виконавчої влади вступається за різників… 
 
 
Здавалося б, вже все сказано і вигадано, однак організатори масових заходів раз по раз вдаються до безпрограшного варіанта шоу і започатковують нові й нові заходи  з салом у головній ролі. Минулих вихідних підтримати моду спробували і в столиці: на  Українському фестивалі сала, що відбувся на території  Національного комплексу «Експоцентр України», де розташована велика зона зимових розваг, оригінальними  рецептами ділилися з присутніми учасники одного з кулінарних телешоу. Серед інших розваг  був і конкурс на швидкість… поїдання сала. Хоч кожен свідомий українець вам скаже: сало і швидкість несумісні. Поспішати потрібно в інших відомих ситуаціях. А салом треба смакувати!