Електронна техніка – важлива частина загального побуту. Новітні технології та розробки змогли дуже гармонійно вписатися у наше розуміння затишку. Побутова та інша електронна техніка дає змогу нам економити час, легше поратися з домашніми справами, відчувати справжній комфорт, бути на хвилі часу.

Сучасний підхід в обслуговуванні покупців дає позитивний результат.

Становлення та розвиток

Магазин «5ok» розпочав роботу із продажу побутової техніки ще у 2007 році. Відтоді ми набули дуже корисного і важливого досвіду, розробили зручний та швидкий сайт, розширили асортимент товарів та побудували сучасний сервіс. Завдяки сучасній і зручній платформі смарт-маркету електроніки Ви зможете за лічені секунди знайти необхідну техніку, зорієнтуватися щодо вартості товарів, порівняти різні категорії та моделі одного і того самого прилада. За дизайном сайт виконаний для зручності клієнта, ми намагалися зробити найбільш комфортний інтернет-магазин без зайвих деталей, але, врахували усі побажання наших покупців.

Історія самого магазину розпочалася не з інтернет-майданчика, а з оптових продажів великих партій техніки. З часом нам вдалося розробити всі необхідні складники справжнього сучасного магазину. Щодня ми працюємо над покращенням сайту та контролюємо якісну роботу усіх можливостей платформи. Також ми весь час розширюємо асортимент, бо велика кількість різноманітних моделей надає покупцеві майже стовідсотковий шанс знайти те, що він шукає.

Побутова техніка на будь-який смак.

Асортимент техніки у смарт-маркеті «5ok»

Кожна з моделей, яка потрапляє на віртуальні полиці нашого магазину, заздалегідь проходить ретельний відбір та перевірку. Ми гарантуємо якість наших товарів, надаємо довгострокові гарантії, бо впевнені у техніці. Також ми дбаємо про сучасність усіх моделей техніки, тому асортимент постійно доповнюється новими моделями від найвідоміших виробників з Європи, Азії, США.

Широкий вибір товарів дає змогу клієнтові обрати ту техніку, яка задовольнить  його і якістю, і продуктивністю, і ціною. Серед товарів розроблена спеціальна класифікація та розподіл. Покупець може пропустити товари, які йому не цікаві, і перейти безпосередньо до тих різновидів техніки, яку збирається придбати. До того ж, широкий асортимент доповнений детальним описом моделей. Техніку розподілено за такими категоріями:

♦ Велика побутова техніка

♦ Телевізори

♦ Мала побутова техніка

♦ Комп'ютерна та офісна техніка

♦ Телефонія

♦ Кліматична техніка

♦ Вбудована техніка

♦ Фото-, відеотехніка

♦ Аудіо- та відеотехніка

♦ Аксесуари

♦ Спорт та відпочинок

♦ Годинники

Якщо Вам необхідно подивитися якусь конкретну категорію товарів, то Ви просто оминаєте більшість інформації, яка Вас не цікавить, а обираєте ту категорію, яка Вам до вподоби. Так навігація сайтом піклується про швидкість находження і відповідність кожної запропонованої Вам моделі.

Сучасний підхід до інтернет-маркетингу

Ще нещодавно дуже багато людей не довіряли інтернет-магазинам так, як фізичним супермаркетам електроніки. Але сьогодні на території України вже тривалий час розвивається продаж товарів через глобальну мережу, і покупці стали спокійніше до цього ставитись. Дослідивши більшість психологічних моментів покупки, ми зрозуміли, що спроможні захистити нашого клієнта та надати йому усі існуючі переваги покупця, не гірші, ніж у звичайних магазинах.

 Придбаний товар Вам доставлять у будь-який куточок України.

Доставка

Обираючи техніку на сайті, Ви можете бути певні, що за короткий термін її доставлять до Вашої оселі. Швидка доставка не тільки у Ваших, а і в наших інтересах, тому ми не забираємо у Вас і у себе час. Ви отримаєте усі документи на куплений товар, а також чек, гарантійний талон. Обираючи смарт-маркет електроніки «5ok», Ви обираєте швидкість та комфортні умови доставки.

Оплата

У нашому магазині у Вас є кілька способів оплати, якими можна скористатися. Найлегший спосіб – це розрахуватися готівкою із кур’єром, який доставить придбаний товар. Інший спосіб оплати – розрахунок одразу на сайті зі свого банківського рахунку. Зараз дуже зручним став сервіс Приват24, який знає велика кількість активних користувачів.

Також наш смарт-маркет електроніки може забезпечити Вас кредитуванням на необхідний термін. Для таких ситуацій ми використовуємо послуги нашого банку-партнера. Він надає нашим покупцям вигідні умови кредитування чи розстрочки.

Навігація сайтом

Якщо йдеться про інтернет-проект, а саме про магазин електроніки, то головним питанням стає зручність та швидкість переходу до сторінки з товаром, який Ви шукаєте. Заради економії Вашого часу наші програмісти та дизайнери змогли втілити в життя дуже зручну і якісну платформу. Окрім розділення на головні категорії та підкатегорії товарів, Ви також маєте змогу скористатися зручними фільтрами пошуку. Обираючи один, два чи кілька параметрів товару, Ви зменшуєте коло моделей, які Вам можуть підійти. Це допомагає фокусуватися лише на важливих деталях об’єкта пошуку. Також Ви зможете знайти товар просто через пошуковий рядок. Якщо Ви знаєте назву одиниці техніки, то можливо одразу перейти на її персональну сторінку. Кожна сторінка товару має графу «Схожі товари», а це означає, що можна одразу ознайомитися з альтернативними варіантами.

 5ok.com.ua - це Ваш інтернет-магазин, який працює на відмінно.

Активні акції

Серед нашого асортименту Ви завжди зможете обрати техніку за акцією. Майже кожен товар має альтернативну акційну модель, що буде коштувати дешевше. Умови кожної акції детально описані на її сторінці. Ми маємо постійні знижки на окремі види товарів чи окремі моделі. Серед сезонних та святкових знижок є акції, які діють завжди.

«Вночі дешевше!» – ця акція вже набула популярності. Її суть полягає у серйозних знижках на товар, який був придбаний у нічний час. Ця модель знижок підійде будь-кому, хто бажає зекономити.

«Техніка з плюсом» – це подарункова акція. Вона не передбачає знижки, а дає змогу отримати додатковий товар безкоштовно. Здебільшого, додатковий товар має схожі риси чи однакову галузь використання із головною покупкою. Ви оплачуєте головну модель, а додатковий товар стане просто приємним бонусом до Вашого надбання.

Смарт-маркет електроніки «5ok» намагається бути зручним для всіх і для кожного. Ми гарантуємо якість товарів, помірні ціни, а головне – швидкість та бездоганність оформлення Вашої покупки. Звертайтеся просто зараз!