ДІАЛОГ


Уряд обіцяє запроваджувати нові стандарти свободи бізнесу



У Києві пройшов VІІ з'їзд Федерації роботодавців України, в роботі якого взяв участь віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов. Він зачитав учасникам з'їзду вітання Прем'єр-міністра Миколи Азарова: "Потужний і конкурентоспроможний бізнес є запорукою заможної країни. Започаткувавши власну справу, ви робите вагомий внесок у розбудову української економіки, забезпечуєте робочими місцями співгромадян, сприяєте зміцненню позицій вітчизняного товаровиробника".

Прем'єр-міністр зазначив, що роботодавці є учасниками соціального діалогу у співпраці з урядом та профспілками, він очікує, що нові стандарти свободи бізнесу сприятимуть економічній ініціативі, підвищенню конкурентоспроможності країни.

Звертаючись до делегатів, Віктор Тихонов зазначив, що побудова країни з сильною економікою, забезпечення високого рівня соціальних стандартів, незалежно від місця проживання, неможливі без співпраці з організаціями роботодавців, зокрема з Федерацією роботодавців України, які сьогодні виступають рушійною силою економічного розвитку та є надійними партнерами уряду, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

"Така співпраця є важливим чинником для успішної реалізації проголошеного Президентом курсу економічних реформ. Саме через соціальний діалог і гармонізацію взаємовідносин державних органів з роботодавцями та профспілками можна подолати виклики, що стоять зараз перед нами", - наголосив урядовець. Він запевнив, що Кабмін до такого діалогу готовий.