АНАЛІЗ 

"Нині на Львівщині вдосталь хліба, і його ціна нижча, ніж у деяких сусідніх областях. У регіоні ситуація з хлібом - з кількістю, якістю, ціновою політикою - перебуває під особистим контролем Президента. А запасів зерна й борошна достатньо для того, щоб забезпечувати за державними цінами всіх суб'єктів пекарської промисловості регіону", - на цьому наголосив по завершенні зустрічі з Віктором Януковичем голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Він доповів главі держави про хід підготовки об'єктів Євро-2012 - будівництво стадіону і летовища (термінала та злітно-посадкової смуги). Голова Львівської ОДА підкреслив: роботи виконуються відповідно до затвердженого графіка, повідомляє прес-служба Президента.

У контексті проведення будівельних робіт Віктор Янукович доручив Михайлу Цимбалюку вивчити всі об'єкти соціально-культурної сфери, які мають готовність понад 80%, а Кабінету Міністрів - додатково виділити з бюджету кошти на їх завершення та введення в експлуатацію вже до кінця цього року. "У нас є такі об'єкти в області на загальну суму капіталовкладень більше 60 мільйонів. Окрім того, Президент цікавився ціновою політикою на продуктових ринках області і доручив жорстко контролювати ціни на хліб, борошно з метою недопущення виникнення ситуації з хлібом, як це було на Луганщині", - зазначив посадовець.