СИМВОЛІКА. На день міста Дніпропетровську городяни подарували 170-кілограмовий герб, зроблений із… солоного тіста. Формою і жовто-синіми кольорами він повторює офіційний герб міста. На велетенську символіку витратили 70 кілограмів борошна та 70 кілограмів солі, 6 літрів олії та 20 літрів води. Розмістили незвичний герб на платформі розміром 2 на 2,5 метра на площі перед міською радою.

Кожен бажаючий міг долучитися до розфарбування символічного виробу. А Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та голова обласної ради Євген Удод власноруч прикрасили герб зробленою з борошна та солі цифрою 235 (стільки років, за офіційними даними ще радянських часів, виповнилося Дніпропетровську, хоча сьогодні історики цю цифру піддають сумніву).

Дніпропетровський диво-герб одразу став рекордсменом.  Представники Книги рекордів України видали свідоцтво про те, що він найбільший в Україні та світі. У подальшому символ Дніпропетровська з борошна та солі виставлятимуть на міських святах.