Станом на 11-ту годину до пошуку рятувальників на сміттєзвалищі під Львовом залучили 574 людини. Про це проінформували у прес-службі ДСНС України, повідомляє УНН.

«На території полігону твердих побутових відходів поблизу с. Збиранка Жовківського району Львівської області тривають пошуково-рятувальні роботи трьох рятувальників, які опинилися під завалом сміття», — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, правоохоронні органи також вивчають питання щодо ймовірного перебування під завалом ще однієї людини — працівника Львівського комунального підприємства.

«Станом на 11 год. 31 травня пересипано 7 тис. куб. м сміття, для нарощення дамби інфільтратів вкладено 600 мішків з піском.

До пошуково-рятувальних робіт залучено 574 чол. та 80 од. техніки, з них від ДСНС України — 454 чол. та 43 од. техніки, у тому числі два кінологи з пошуковими собаками», — додали у прес-службі.

Наразі доля трьох рятувальників, які опинилися під завалом, залишається невідомою.

Координацію робіт здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Львівській області.

Окрім того активісти у групі «Варта-1» у соцмережі Facebook зазначили, що рятувальникам потрібна питна вода.

«У рятувальників закінчується вода. Прохання, хто може підвозити, бо роботи будуть ще довго тривати, хлопців багато, працюють на повну!», — зауважили у групі.