ЗРУЧНІ УМОВИ

Комфортні умови в домівках досі залишаються мрією жителів багатьох сіл і маленьких селищ. Адже далеко не скрізь є газ і водопровід. Втім, у мешканців сільської глибинки нині з'явилася можливість покращити свої побутові умови. А допомагає людям у цьому компанія "Нафто Газ Сервіс". Притому на зручних умовах оплати, оскільки селяни не в змозі заплатити відразу велику суму.

Першим об'єктом, введеним у дію компанією "Нафто Газ Сервіс" в цьому році, став підвідний газопровід до села Зелене Верхньорогачицького району Херсонщини. Роботи виконані за залучені компанією інвестиційні кошти в рамках реалізації програми "Газ-вода в кредит". Головна перевага цієї програми - те, що всі роботи від проектування до введення в дію здійснює одна компанія, а люди розраховуються в розстрочку.

Пуск газу відбувся в день 225-річчя селища Верхній Рогачик та свята утворення Верхньорогачицького району. Голова Херсонської обласної ради Леонід Величко, заступник голови обласної держадміністрації Василь Котенков, заступник голови Херсонської облради Тамара Федько, керівники району привітали людей із цим справді подвійним святом. А аматорські колективи району подарували всім приємні ╫музичні хвилинки".

Немало добрих слів під час свята пролунало на адресу компанії "Нафто Газ Сервіс" та ВАТ "Херсонгаз" за роботу з поліпшення добробуту людей. Цьогоріч в рамках реалізації програми "Газ-вода в кредит" за підтримки обласної влади заплановано газифікувати селище Нововоронцовка та село Чкалове Новотроїцького району.
 

Інна КОСЯНЧУК