СТОЛИЦЯ

З 1 лютого київська влада реалізує політику щодо покращення житлово-комунальних послуг. А споживачам, які за них сплачуватимуть до 20 числа кожного місяця, надаватиметься знижка. Про це доповів Президенту Віктору Януковичу голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. На зустрічі вони обговорили питання соціально-економічного розвитку столиці та розв'язання її першочергових проблем.

Після зустрічі Олександр Попов наголосив, що цей експеримент дає позитивний результат - за січень та лютий підприємствами житлово-комунального господарства отримано 107% та 101% платежів відповідно.

"Це є дуже позитивним, тому що мотивує мешканців до своєчасної оплати. Від цього є вигода і комунальним підприємствам. Та головне, що ми надаємо можливість за рахунок житлово-комунальних підприємств надати знижку від 6 до 7 % за своєчасну оплату комунальних послуг", - зауважив він.

Голова КМДА повідомив, що Президент висловив зацікавленість стосовно проекту і запропонував за результатами його проведення у першому кварталі цього року подати пропозиції про його проведення у Києві та можливого подальшого поширення на території всієї України, повідомляє прес-служба Президента.