ЗАВДАННЯ

Прем'єр-міністр Микола Азаров провів нараду з віце-прем'єр-міністрами щодо підготовки програми інвестиційної діяльності у 2011 році. "Цей рік для нас повинен стати роком абсолютно конкретних справ. Я нагадаю, що ми в 2011 році повинні побудувати дороги на 18 мільярдів гривень. Ми повинні здати в експлуатацію, вперше за історію України, три найбільших міжнародних аеропорти", - наголосив глава уряду.

Водночас Прем'єр-міністр підкреслив, що увагу треба приділити не тільки інвестиційним проектам національного масштабу, а й місцевим, які можна виконати протягом року: "Ми повинні реалізовувати не тільки великі проекти, а й зайнятися тим, щоб у кожному селі, кожному селищі, кожному місті створити нові робочі місця, реалізувати нові інфраструктурні проекти: там, де можна побудувати лікарню -потрібно її будувати, там, де можна відремонтувати дитячий садок - необхідно його ремонтувати".

Він додав, що уряд, на жаль, має обмежену кількість фінансових ресурсів, отже всі зусилля потрібно направити на те, щоб гроші до копійки пішли виключно на справи, які покращать життя людей, повідомляє департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.