ПАМ'ЯТКИ

Традиційно кияни відзначають День народження міста з родзинкою, щоб свято запам'яталося всім. Цього року організатором дійства у своєму районі виступила громадська організація "Соціальний центр "Перспектива", голова правління якої Геннадій Виходцев доклав чимало зусиль, аби жителі Лісового масиву були не тільки спостерігачами, а й учасниками святкової програми.

Зазвичай під час проведення масових акцій в центрі уваги опиняються діти.

У "Перспективі" подбали про них, а також про їхніх педагогів, які свої знання передають молодим. Геннадій Виходцев вшанував 16 пе?реможців проекту "Мій кращий учитель" електронними книжками та почесними грамотами.

Кульмінацією народних гулянь стало закладання пам'ятного знака архітектурно-пейзажного комплексу "Лісова поляна". Справжній захват у присутніх на святі викликали перші мешканці "Лісової поляни" - Чижик і Пижик. Автор концепції "Лісової поляни" - Костянтин Скритуцький. Скульптор добре відомий своїми оригінальними роботами, які відразу перетворюються на столичні пам'ятки. За його словами, в роботі над "Лісовою поляною" - клаптиком щасливого дитинства для дорослих і дітей - його надихали українські народні казки та популярні мультфільми.

Ще один подарунок зробив Соціальний центр "Перспектива" мешканцям Лісового масиву - біля кінотеатру "Росія" знову запрацював фонтан, який повернув довгоочікувану прохолоду.