ТРАНСПОРТ. Напередодні Дня Незалежності Прем’єр-міністр Микола Азаров відкрив новозбудовану автостанцію «Видубичі» в Києві.

«Ми відкриваємо нову велику сучасну автостанцію «Видубичі», розраховану на величезний пасажиропотік. Вона розв’язує цілий комплекс транспортних проблем», — сказав він, додавши, що автостанція щоденно обслуговуватиме понад 20 тисяч пасажирів.

Микола Азаров також поінформував, що 14 жовтня буде відкрито великий транспортний вузол у складі Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через річку Дніпро, до якого входитиме й ця автостанція.

Прем’єр-міністр зазначив, що автовокзал розміщений у напрочуд зручному місці, оскільки поряд із ним є залізнична станція, метро, пряма дорога на аеропорт «Бориспіль», у центр міста та на виїзд із Києва. Поряд із новою автостанцією також курсує міська електричка.

Сучасний комплекс споруд автостанції займає площу понад 4 гектари. З автостанції курсуватиме транспорт за 70-а маршрутами, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. 

 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»