БЕЗПЕКА

Старшокласник однієї зі шкіл міста Любомля вирішив з'ясувати стосунки з однолітками, скориставшись пістолетом. На щастя, той був пневматичним. Як розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Шипук, неповнолітній, який уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, розпочав стрільбу по ліцеїстах. На щастя, обійшлося дрібними пораненнями та синцями. Викликані правоохоронці вилучили у стрільця пневматичний пістолет та кастет, знайдені, за його словами, під час прогулянки.

Волинська міліція нині у рамках місячника добровільної здачі зброї закликала всіх волинян виявити свідомість і без жодних негативних наслідків для себе позбутися нелегальної зброї.

- Днями на ливарному підприємстві Нововолинська наші працівники розплавили добровільно здану, знайдену та вилучену протягом першого кварталу цього року зброю, -розповіла власкору "Урядового кур'єра" працівник відділу громадських зв'язків УМВС України в області Юлія Сіліч.