ВІТАННЯ!

 

Шановні друзі!

Від імені Уряду прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Ваша галузь завжди була і залишається основною складовою частиною паливно-енергетичного комплексу, який забезпечує ефективне функціонування та сталий розвиток економіки країни, національну безпеку, підвищує соціальний рівень життя населення.

Також необхідно відзначити важливу роль, яку відіграє Україна у системі європейської енергетичної безпеки, адже територією нашої держави здійснюються значні транзитні поставки вуглеводнів у країни Європи.

Програмою економічних реформ передбачено проведення системних змін у нафтогазовій та нафтопереробній галузях, що забезпечить зменшення залежності від імпорту енергоносіїв, надійний транзит газу та нафти територією України, лібералізацію внутрішнього нафтогазового ринку та його функціонування виключно на економічних засадах.

Запорукою ефективної роботи галузі є потужний кадровий потенціал. Завдяки майстерності, відповідальності та самовідданості робітників та інженерів, науковців та службовців забезпечується надійність та ефективність нафтогазового виробництва.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, життєвого благополуччя та подальших трудових звершень на благо України!

З повагою

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ