ПІДТРИМКА

Більше тисячі сімей отримали квартири з початку цього року за програмою доступного житла. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов.

За словами урядовця, у першому кварталі 2011 року за Державною цільовою соціально-економічною програмою будівництва (придбання) доступного житла на 2010 - 2017 рр. введено в експлуатацію майже 90 тисяч квадратних метрів. Відповідні об'єкти здані в експлуатацію по одному у Донецьку, Сумах, Харкові, Бучі (Київська область) та ще два об'єкти - у Києві.

"Квартири отримали 1084 сім'ї, з них 71 - бере участь у Програмі. Їм Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву надав у 2010 році 30% вартості житла", -зазначив Віктор Тихонов. Він також додав, що державної допомоги було надано на суму 11,1 млн грн, вкладено власних коштів громадян - 26,1 млн грн, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, Державна цільова соціально-економічна програма будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 рр. стартувала у вересні 2010 р. У минулому році державну підтримку отримали 590 сімей.