Як здивувати свою половинку у день народження, річницю знайомства, з іншої приємної нагоди чи навіть без неї? Пропонуємо вам 5 ідей найромантичніших і найнезабутніших подарунків.

1. «101 причина, чому я тебе кохаю»

Аби підкреслити значимість коханої людини, можна замовити коробочку, у якій будуть загорнуті 100 і одна причина вашої любові.

– Замовляють такі сувеніри переважно дівчата, – розповідає декоратор Галина. – Також замовник може сам написати ці причини, а ми їх виготовимо. Одна з останніх замовниць вказала досить оригінальну причину: «Тому, що ти не ображаєшся на те, що я не вмію варити макарони, і навіть сосиски виходять трохи підгорілими». На виготовлення виробу потрібно два дні. Також можна замовити книжечку з подібною назвою.

Ціна – від 185 до 225 гривень.

Акція на Смартфон Samsung Galaxy S7 Flat G930 Black. Фото з сайту http://www.moyo.ua/

2. «Завжди на зв’язку з тобою»

Після відповідної підготовки надзвичайно романтичним подарунком може стати смартфон, якщо на його заставці красуватиметься фото з коханим, у нагадуваннях будуть відзначені всі ваші пам’ятні дати (день знайомства, день першого подарунка і т.д.), а мелодією дзвінка стане улюблена пісня вашої половинки... Зручно замовити смартфон на сайті www.moyo.ua, де представлено величезний вибір цієї найпопулярнішої техніки з продуманою системою пошуку та вигідними акціями для клієнтів. Смартфон – це мобільний телефон, який «вміє» не лише телефонувати, а й має операційну систему з можливістю встановлення різних корисних додатків. Погодьтесь, дуже необхідний подарунок з романтичним підтекстом.

Ціна - від 2000 гривень.

3. Іменна футболка

Дедалі частіше закохані бажають мати футболки із однаковим написом, типу «Я кохаю цю людину» або ж «Він мій наречений». Текст придумуєте ви, тож він однозначно буде ексклюзивним.

Ціна подарунка – від 100 до 550 гривень.

4. Квіти з сюпризом

Ще одна новинка в світі подарунків – квіти, які укладають в одну частину коробочки, а в іншу – цукерки, лісові горіхи, алкоголь або ж м’яку іграшку.

– Всередину я викладаю троянди, доповнюючи їх іншими квітами, – радить флорист Яна. – Клієнти кажуть, якого кольору і розміру має бути коробочка, чим її наповнити. Коли я підберу все, надсилаю замовникам фото. Якщо їм все подобається, довершую подарунок бантиком.

Ціна – від 200 до 1500 гривень.

5. Флісовий герой

Іграшки з флісу і фетру будуть оригінальним доповненням у ваш романтичний день. Особливо, якщо це ручна робота і зроблено під смаки коханої людини. Це можуть бути як різноманітні тваринки, так і зовсім несподівані герої.

– Часто дівчата просять пошити своїм хлопцям якогось комп’ютерного героя. Вони надсилають мені картинку, а я по ній роблю викрійку і шию, – розповідає майстриня Ірина. – На виготовлення однієї іграшки йде від тижня до трьох.

Ціна – від 200 гривень і вище.

Анжела НОМИС
для «Урядового кур'єра»