ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ. Днями команди з усіх районів області зібралися в Березнегуватському районі на території оздоровчої бази ім. Башкірова, аби під час  чесних змагань визначити переможця.

На дві доби хлопці та дівчата поринули у світ бойових дій. Вони ховалися в окопах, стріляли та намагалися відшукати й захопити військову документацію супротивника, зі зброєю в руках долали перешкоди, надавали першу допомогу «пораненим» бійцям. Голова обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Олександр Токарєв, начальник штабу гри «Зірниця» запевняє, що все проходило відповідно до справжньої військової тактики.

Ідею проведення «Зірниці», в якій би взяли участь школярі з усіх без винятку районів, допоміг втілити начальник обласного управління сім’ї та молоді Микола Жук. Для підготовки та організації гри були задіяні бійці 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Серед 27 команд перемогли учні Баштанської школи №1. Їм вручено сертифікат на облаштування спортивного майданчику, який вже 1 вересня чекатиме і юних бійців, і їхніх уболівальників на території навчального закладу.