ДВІЙНИКИ

Земляки звикли називати його сумським Кіркоровим, бо зовнішня схожість співака Євгена Радченка із зіркою сучасної російської естради ні в кого не викликає сумнівів. Саме завдяки цій обставині він має додаткову популярність серед шанувальників власного співацького таланту. Коли виходить на сцену заслужений працівник культури України Євген Радченко, в залі неодмінно перешіптуються: мовляв, майже Філіп Бедросович власною персоною...

Про це чудово знає не тільки "двійник", а й сам Кіркоров. Свого часу Євген одержав запрошення взяти участь в естрадно-пародійному шоу "Євробачення по-нашому", що його знімав телевізійний канал "ОРТ". У складі журі, окрім Кіркорова, були відомі співаки і зірки телеекрана Михайло Боярський, Дмитро Білан, Дмитро Нагієв та чимало інших. Виступ сумського гостя приємно вразив присутніх і насамперед славнозвісного "Зайку". Після того, як стихли останні акорди попурі з його пісень у виконанні "двійника", "оригінал" не приховував захоплення. Зізнався, що й не підозрював про існування в Сумах такого "родича". А заодно пошкодував: мовляв, і досі не знаходиться режисер, який би взявся за створення окремої стрічки про такий творчий тандем.

У тому, що схожість таки є, ніхто не сумнівається. Навіть сам Євген зізнається, що це інколи заважає йому проявляти власну творчу індивідуальність. Бо одна справа - когось наслідувати, а інша - прокладати власну мистецьку дорогу до сцени і глядача. Поки що в ньому мирно співіснують дві творчі особистості.