Кабінет Міністрів погодив призначення 4-ох членів наглядової ради АТ "Магістральні газопроводи України" (МГУ) та 2-ох членів наглядової ради НЕК "Укренерго".

Про це йдеться у розпорядженнях уряду №812-р та №815-р, відповідно.

Так, за погодженням Кабміну незалежними членами наглядової ради “Магістральних газопроводів України” стали: Уберт Беттонвіль, Ірина Марушко, Ян Чадам. Тетяна Федорова стане у наглядовій раді МГУ представником держави.

На посади членів наглядової ради “Укренерго” погоджені кандидатури Юрія Бойка та Дмитра Олефіра як представників держави.

Як повідомлялося, 6 липня відбулося перше засідання оновленого складу Номінаційного комітету. Раніше ЗМІ повідомляли, що незалежні експерти Номінаційного комітету з відбору керівників і членів наглядових рад особливо важливих підприємств на початку травня заявили, що припиняють роботу в Україні, доки не стане зрозумілим план дій із реформи корпоративного управління.

Своєю чергою Прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що уряд незмінно налаштований на продовження реалізації реформи корпоративного управління та інших ключових для України реформ.