СУСІДИ

Польща для України була, є й буде ключовим стратегічним партнером. Так зазначив віце-прем'єр-міністр -міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов під час зустрічі з віце-прем'єр-міністром, міністром економіки Республіки Польща Вальдемаром Павляком, яка відбулася у рамках дводенного робочого візиту вітчизняного урядовця до сусідньої держави.

Україна зацікавлена у подальшому всебічному активному розвитку українсько-польського діалогу, його наповненні максимально конструктивним і прагматичним змістом. Віктор Тихонов висловив переконання, що державний візит Президента України Віктора Януковича до Республіки Польща, запланований на початок лютого, стане потужним поштовхом активізації двосторонньої співпраці.

Одним із ключових елементів змістовного наповнення державного візиту Президента до Польщі Віктор Тихонов назвав проведення під патронатом глав двох держав Х Економічного Форуму "Україна - Польща" та Конференції керівників регіонів обох держав: "Сподіваємося, за результатами Економічного Форуму буде вироблено низку конкретних заходів як для збільшення торговельно-економічної, так і інвестиційної діяльності".

Сторонам слід докласти значних зусиль для того, щоб рівень торговельно-економічної складової двосторонніх відносин відповідав тому потенціалу, який мають наші держави", повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.