З нагоди свята

Шановні працівники підприємств та організацій гірничо-металургійної промисловості!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом — Днем працівників  металургійної та гірничодобувної промисловості України!

Гірничо-металургійний комплекс завжди був і залишається однією з найважливіших складових частин національної економіки. Це — стабільне джерело для наповнення державного бюджету та водночас значний ресурс для інноваційного розвитку України, оскільки сьогодні особливе значення має модернізація підприємств, підвищення продуктивності праці, залучення додаткових інвестицій, підготовка кваліфікованих фахівців.

Провідну і потужну галузь національної економіки представляють мужні та професійні люди, які нелегкою наполегливою працею щодня забезпечують розвиток гірничо-металургійного комплексу, примножують багатство нашої держави, підносять її авторитет на міжнародній арені, підвищують добробут народу України.

Сьогодні, коли закладається дедалі більше передумов економічного зростання держави, переконаний, що свій помітний вклад у цю справу зроблять працівники гірничо-металургійного комплексу.

Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів і натхнення, щастя і миру у Ваших родинах!

Перший віце-прем’єр-міністр України
  Міністр економічного  розвитку і торгівлі                                Андрій КЛЮЄВ