ПОСАДА. Прем’єр-міністр Микола Азаров представив Олександра Курдіновича на посаді голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України. Під час церемонії  він охарактеризував нового керівника Держкомітету як молодого, енергійного, з великим досвідом. Він зазначив, що Олександру Курдіновичу належить працювати у дуже важливому для Української держави органі.

«Це один із небагатьох державних органів, які мають складну процедуру призначення керівника: через Верховну Раду, Указ Президента і представлення Кабінету Міністрів», — цитує слова Прем’єра департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.     

Він побажав новому керівнику згуртованої роботи дружного колективу, об’єктивного та оперативного висвітлення інформації, «щоб в умовах такого динамічного, швидкоплинного світу працювати по-новому, з використанням та впровадженням сучасних засобів комунікації, де головне — оперативність і об’єктивність подачі інформації». А для людей при цьому важливо отримувати позитивну та оптимістичну інформацію.