БЕЗ КУПЮР

Відповідь на це запитання напередодні 8 Березня може відчутно вдарити по чоловічому гаманцю

Подарував коханій на Восьме березня кошик рожевих троянд, а вона розплакалася. — Так розчулилась? — Ні, вона хотіла «Бентлі»…

У цьому анекдоті насправді лише частка анекдоту. Бо неприкрашена правда з року в рік однакова: їх лихоманить, ними трясе,  а в очах упереджене побоювання: раптом не сподобається? І річ тут часто не в товщині гаманця, а в тому, з якою жінкою вам доводиться мати справу. Звісно, маму, бабусю чи доньку шокувати не варто. А от на дружині, подрузі чи колезі можна відігратися.

Подарунки мають бути такими, щоб їх не соромно було лишити собі, якщо не підійдуть коханій. Фото з сайту romantic-advice.ru

Клавіатура для блондинок

Господь, на жаль, не всіх обдарував почуттям гумору, тож на допомогу приходить сьогоднішній член сім’ї — Інтернет. Побіжний аналіз кількох віртуальних крамниць, щоправда, засвідчив: звертатися сюди треба, лише коли думати вже зовсім нічим.

Фото з сайту images.drive.ru.

Ось, приміром, стандартна клавіатура з нестандартними написами на клавішах. Замість звичайних символів читаємо оригінальні фрази. Так, усі мультимедійні клавіші називаються «непотрібними кнопками».

Усі інші клавіші, функціональне призначення яких, на хибне переконання чоловіків, викликає труднощі у сучасної представниці слабкої статі, названі або «непотрібними», або «зайвими кнопками», або позначені описово.

Така клавіатура призначена для дівчат із хорошим почуттям гумору. Спробуйте подарувати. Можливо, що після цього ви з подивом дізнаєтеся, що жінка поруч із вами насправді… брюнетка.

А якщо не досягнете потрібного ефекту, тоді можете подарувати, приміром, лійку для душу з підсвіткою та кольоротерапевтичним ефектом. Добре, аби в комплекті до неї йшов відкритий у банку авансовий рахунок на сплату за гарячу та холодну воду, оскільки щаслива власниця подарунка може захопитися водними процедурами (а вода, як і багато іншого, подорожчали саме з березня). 

Напевне, після такого релаксу жодна з нас не відмовиться поглянути у диво-дзеркальце з написом «Ти на світі за всіх миліша». І з легкістю пробачить обранцеві кухонну качалку, оздоблену словами: «На пам’ять про нашу неповторну зустріч». 

А якщо серйозно, то більшість жінок кокетують, коли стверджують, що обожнюють сюрпризи. Насправді несподіванка має бути трохи передбачуваною, бо жіноче начало еволюційно-стабілізуюче, тому абсолютної непередбачуваності не сприймає й просто лякається.

До речі, про підробку

Тож не дивно, що найбільше жінка боїться фальші: у стосунках, у вчинках, у подарунках. Ось, приміром, днями  працівники столичної податкової міліції виявили одразу два факти реалізації без дозвільних документів парфумерних та косметичних виробів під марками відомих іноземних брендів.

Як завжди буває у таких ситуаціях, на продукцію не було жодних документів, які б могли підтвердити її якість та походження. Тож майже дев’ять тисяч одиниць парфумерних і косметичних виробів загальною вартістю понад два мільйони гривень податківці вилучили. І слушно зауважили:  «Ми вітаємо всіх представниць слабкої статі з Міжнародним жіночим днем, і обіцяємо, що докладатимемо зусиль, щоб як подарунок жодна з них не отримала підробку».

Справді, за кілька днів до свята в магазинах можна бачити чоловіків з розгубленим поглядом, що стоять у парфумерних відділах. Однак, чоловіки, будьте уважні, парфуми в подарунок хочуть отримати лише кілька відсотків жінок. Та й то якісні або принаймні з оригінальною назвою. Як-от «Запах грошей».

Доцільно знати й таке: за даними одного дослідження, проведеного, щоправда, в сусідній країні,  майже 14 відсотків жінок сподіваються в особливий день на пропозицію руки і серця. Однак ця цифра відразу нівелюється, бо на згоду чоловіка розлучитися чекають 4%, а десять хочуть просто бачити його тверезим.

Тому постарайтеся вгадати, якого саме подарунка чекає ВАША жінка, і приємно здивуйте її трохи вищою ціною, знанням улюбленого фасону чи кольору, престижнішою маркою виробу. А далі дійте, зважаючи на почуття гумору своє й своєї обраниці.

І до речі, залишити жінку без подарунка і поздоровлень 8 Березня означає завдати їй кровної образи: «Він мене за жінку не вважає!» Як не опинитися в такій ситуації, загальновідомо: що більше чоловіків ти привітаєш 23 лютого, то більше подарунків отримаєш 8 Березня.