Минулого тижня на планеті Земля народився семимільярдний житель. І в нашій редакції є хороший приплід — маємо мільйонного відвідувача інтернет-видання «Урядового кур’єра». Отож хоч наш сайт www.ukurier.gov.ua зовсім молодий — на інтернет-ринку робимо лише перші кроки, — він не заблукав у безмежних хащах мережі, не загубився серед тисяч своїх співродичів, а ось, як бачимо, став мільйонером! 

Тепер «Урядовий кур’єр» упізнають і читають не лише як газету на папері. Ми стаємо потужними медіа-гравцями в інтернет-просторі. З нами рахуються, ми гідно конкуруємо в рейтингах з іншими інтернет-ЗМІ. Та й потенціал маємо солідний: актуальні матеріали, аналітичні статті, ексклюзивні інтерв’ю, цікаві новини, корисні поради, документи, якими керується і живе країна. А до того ж увесь потік інформації ілюструємо фото- і відеоматеріалами, завдяки чому сухі новини оживають і справді стають видимою частиною життя наших читачів.

Останнім часом сайт помітно оновив своє обличчя — має сучасний дизайн і багато різноманітних сервісів: передплата онлайн-видання (формат PDF), документів, архіву, свіжого номера. І йдеться не лише про зовнішній вигляд. Віднині не просто збільшено швидкість пошуку інформації на нашому веб-ресурсі, а він стає набагато простішим та зручнішим у користуванні. Це нова можливість заощадити ваш дорогоцінний час — зробити наше спілкування результативним і корисним.

Сайт модернізовано найсучаснішими засобами візуалізації. Родзинкою є флеш-версія видання. Онлайн-газета «оживає» перед очима, її можна гортати на екрані комп’ютера як звичайну паперову. У матеріалах тепер можна розміщувати фоторепортажі та відеосюжети з важливих подій. Для рекламодавців теж є добра новина — вони можуть розміщувати на сайті свої рекламні банери.

Для кращого сприйняття сайту рекомендуємо браузери Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Internet Explorer (восьма і вища версії).

Одна з найголовніших функцій сайту — можливість налагодити прямий зворотний зв’язок із споживачем нашої інформації. Не треба шукати адреси, телефони для спілкування. Не треба ламати голову, хто ж він, наш читач, що думає, як міркує чи хоче висловитись. Відтепер читач стає активним автором, безпосереднім творцем інформації. Адже свої думки, враження, зауваження користувачі можуть розміщувати безпосередньо після кожної публікації на сайті — у коментарях. До них ми дослухаємось і намагаємось оперативно реагувати на пропозиції. Підказуйте нам цікаві теми, а наші журналісти працюватимуть над ними.

Мільйон — цифра магічна. Олігархи завжди кажуть, що саме їхній перший мільйон дався їм найважче. А далі вже легше, іде як по маслу. Віримо, що і з нашим сайтом-мільйонером спрацює така закономірність.

Розуміємо ж головне: людям, які йдуть в ногу із прогресом, які думають про майбутнє, не обійтися без новітніх інформаційних технологій, без надсучасних майданчиків для спілкування. А поряд із нами — мільйон таких сучасних людей, супутників, що утворили аудиторію читачів модернізованого видання «Урядовий кур’єр». У добру нам спільну путь і надалі!

З приводу передплати на онлайн-версію «Урядового кур’єра», інших питань надсилайте свої повідомлення на е-mail: subs@ukcc.com.ua або телефонуйте +380 44 254-00-91.