ПОВІДОМЛЕННЯ

Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка повідомляє, що з 1 серпня нинішнього року триває прийом творів і робіт на здобуття Національної премії 2013 року.

На здобуття найвищої в Україні державної нагороди в галузі літератури і мистецтва представляються нові, оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх п’яти років.

Представлення творів і робіт на здобуття Національної премії проводиться Міністерством культури України, Державним комітетом телебачення та радіомовлення України, Національною академією наук України, Національною академією мистецтв України, національними та всеукраїнськими творчими спілками,Українським фондом культури, Всеукраїнським товариством «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Твори на здобуття Національної премії 2013 року приймаються Комітетом з 1 серпня до 1 листопада ц.р. за адресою: 01601, вул. Прорізна, 2, м. Київ-1, кім. 404.

Ознайомитися з порядком висунення творів та оформлення документів на здобуття премії можна на сайті www.knpu.gov.ua. Довідки за тел. (044)278-11-93.

Комітет з Національної премії України  імені Тараса Шевченка