№242 (7640)

  • Головний ресурс відбудови — конфісковані активи

    «32 роки тому на референдумі щодо незалежності нашої держави понад 90% українців відповіли «так». Ідею вільної України підтримали в кожному регіоні, в кожному населеному пункті. Наша боротьба за відновлення власної держави та справжньої незалежності тоді тільки починалася.
    Сьогодні ми творимо нову історію України. Ми знаємо, яка висока ціна у свободи. Ми продовжуємо нашу боротьбу заради сильної незалежної європейської України», — наголосив на початку вчорашнього засідання уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

  • Укріплення важливі для фронтових областей

    Під час наради глава держави заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова та його першого заступника Олександра Павлюка. Також доповідали представники військових адміністрацій, місцевої влади та військові командувачі.
    Учасники обговорили питання фортифікаційного облаштування опорних пунктів та спорудження укріплень на основних оборонних рубежах, зокрема на авдіївському, мар’їнському, куп’янсько-лиманському напрямках, а також у прикордонних регіонах, що межують із країною-агресором та білоруссю.

  • Кадрові питання

     Президент України

    звільнив