Редакція газети «Урядовий кур'єр» напередодні Дня журналістики вирішила порадувати наших читачів новою версією веб-порталу – www.ukurier.gov.ua.  

Ми добре знаємо свого читача за роки нашого спілкування в Інтернеті. Користувач сайту «Урядового кур’єра» – це сучасна, вимоглива до передових інформаційних технологій, спрагла до найновішої інформації людина, яка не мислить себе без активних дій.

Отож і ми не могли стояти на місці, а, залучивши новітні технології, удосконалювали наш сайт. І ось тепер маємо честь презентувати його широкій аудиторії.

Віднині не просто збільшено швидкість пошуку інформації на нашому веб-ресурсі, але він стає набагато простішим та зручнішим у користуванні. Це нова можливість заощадити ваш дорогоцінний час – зробити наше спілкування результативним і корисним.

  Сайт модернізовано найсучаснішими засобами візуалізації. Фішкою оновленого проекту є флеш-версія видання. Онлайн газета «оживає» перед очима, її можна гортати на екрані комп’ютера, як звичну паперову. У матеріалах тепер можна розміщувати фоторепортажі та відеоверсії з важливих подій. Для рекламодавців теж є добра новина – вони можуть розміщувати на сайті свої банери.

Головним результатом впровадження нової версії сайту редакція вважає налагодження зворотного зв’язку із читачем. Адже по суті відтепер читач стає активним автором, безпосереднім творцем інформації. Свої думки, враження, зауваження користувачі оновленого ресурсу можуть розміщувати після кожної публікації в коментарях. До них ми дослухатимемось, і намагатимемось оперативно реагувати на ваші пропозиції. Підказуйте нам цікаві теми і ми будемо вдячні вам.

Для кращого сприйняття нового сайту рекомендуємо браузери Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer (восьма і вища версії).

З приводу перереєстрації, передплати на «Електронну версію «УК» інших питань надсилайте свої повідомлення на E-mail: subs@ukcc.com.ua або телефонуйте +380 44 254-00-91.