РЕАЛІТІ-ШОУ

Життя мільйонерів покажуть таким, яким воно є

Розкішні палаци, слуги, ексклюзивні автівки та яхти, одяг лише від всесвітньо відомих дизайнерів — для більшості з нас подібне життя видається далеким і нереальним. Проте є українці, для яких заплатити кілька тисяч умовних одиниць за сукню чи полетіти обідати в Європу — буденна справа. Звісно, таких людей у нашій країні небагато, але вони є і готові пустити пересічних українців у своє діамантове життя.

Глядач любить зазирати у приватне життя заможних і красивих. Фото з сайту mediabusiness.com.ua

Від серіалу до реальності

«Багаті теж плачуть» — цей серіал у буремні 1990-ті дивилася мало не вся Україна. В ті часи кожну серію фільму сприймали  як подію вселенського масштабу. І це при тому, що знімали кінорозповідь… 1979 року. Попри те, що серіал був дещо застарілий, у нашій країні цей витвір бразильських режисерів мав неабияку популярність. Українців настільки зацікавило життя тих, у кого все є, що під час показу фільму країна буквально завмирала біля блакитних екранів. Тим часом із 3 вересня матимемо можливість дізнатися, як ведеться вітчизняним багатіям. Адже саме цього дня один із провідних українських телеканалів запускає реаліті-шоу з однойменною назвою. То хто ж ці відважні люди, які напередодні виборів наважилися розповісти про свої статки?

В одіозному шоу взяли участь чотири заможні українки — дизайнер, дружина британського аристократа Ольга Громова, дружина відомого футболіста Андрія Вороніна — Юлія, домогосподарка та рантьє Наталія Ветвицька і співачка, акторка, дружина пакистанського мільйонера Моххамада Захура — Камалія. Зауважимо, що претенденток було значно більше, але знятися в реаліті-шоу змогли не всі охочі.

— Ми вже не перший рік знімаємо програму «Світське життя з Катериною Осадчою», в якій розповідаємо про життя селебретіз. Тож добре знаємо публіку з категорії світського і вищого товариства, — розповідає креативний продюсер реаліті-шоу «Багаті теж плачуть» Олеся Ногіна. — Тому труднощів із пошуком героїв для шоу не було. Водночас, добираючи учасниць, намагалися, щоб вони були різними. Звісно, попередньо проводили кастинг. Багато публічних людей відсіялося: хтось не підійшов нам, а хтось побоявся брати участь, бо вважав, що це негативно вплине, приміром, на репутацію чоловіка. Одним із важливих моментів для нас було те, наскільки дівчата можуть бути відвертими перед камерою. В результаті вибрали, на нашу думку, різних, але цікавих героїнь.

Так, під час зйомок були моменти, коли учасниці хотіли залишити шоу, приміром, під час зйомок Наталію Ветвицьку навіть довели до сліз, але все-таки всі наші героїні мужньо дійшли до фіналу.

Максимально відвертою під час зйомок була й та, яка в рейтингу найсексуальніших дружин футболістів обійшла навіть Вікторію Бекхем — Юлія Вороніна. Британська преса поставила її на сьоме місце в рейтингу, при цьому всесвітньо відому сім’ю модників Вікторію та Девіда Бекхемів лише на дванадцяте.

Як зізналась одна з учасниць шоу — Ольга Громова, коли рік перебуваєш під прицілом камери, неможливо залишатись акторкою. Тож усе, про що йдеться в реаліті-шоу, — щира правда, — переконувала журналістів дизайнер та дружина британського аристократа.

Під прицілом відеокамер

Майже рік панянки жили під прицілом відеокамер. Знімальна група, як тінь батька Гамлета, ходила за ними скрізь: на світські раути, відпочинок, зустрічі з рідними та друзями, шопінг і навіть на побачення. За результатами цього гламурного «переслідування» українці зможуть спостерігати протягом восьми тижнів.

Цікаво, що героїні вперше побачать шоу разом з усіма глядачами. Тож можливості корегувати вже відзнятий матеріал вони не мали. Інакше це вже було б не реаліті-шоу, а художній фільм.

Причому творці шоу передбачають, що реакція на показаний ними шик, блиск і розкіш у звичайних українців може бути різною. Мабуть, далеко не кожен середньостатистичний українець із зарплатою 3 тис. гривень зрозуміє душевні страждання пані, яка не замислюючись купує сумку за десятки тисяч гривень або сукенку вартістю з іномарку.

— Ми розуміємо, що реакція на шоу буде неоднозначною. Адже країна в нас, м’яко кажучи, не дуже багата, — зауважує Олеся Ногіна. — Але і в Україні є заможні люди, і це не ми придумали. Загальновідомо, що багатство викликає негативне сприйняття в народу, тому для участі у програмі ми підбирали героїв, які не бояться показувати свої Bentley чи золоті умивальники. Тобто тих, хто заробив гроші чесною працею.

Тож як живеться цим «дорогим» жінкам у їхньому «золотому» світі, чому радіють і над чим плачуть яскраві представниці еліти, хто змушує їхні серця прискорено битись і на які жертви вони здатні заради кохання? Відповіді на ці запитання глядачі зможуть дізнатись із телепроекту. Можливо, подивившись шоу, хтось зрозуміє: не все те щастя, що можна купити за гроші. Навіть за дуже великі.