ФУТБОЛЬНІ ТИТУЛИ. Хто більше заслуговує на «Золотий м‘яч» нинішнього року – Ліонель Мессі чи Кріштіану Роналду? «Ель Класико» на «Камп Ноу» однозначної відповіді на це питання не дало. «Барселона» та «Реал» звели матч унічию, а португалець та аргентинець забили по два м’ячі.

 Жозе Морінью, тренер «Реала»:

«Я би таке питання заборонив. Обидва ці футболісти – немов з іншої планети. Але я би хотів, щоб найкращим визнали мого гравця. Адже він став чемпіоном найсильнішої ліги світу».

Натомість наставник «Барселони» Тіто Вілланова відповідає без вагань. Він вважає Ліонеля Мессі найкрашим футболістом усіх часів. Адже інколи його й три оборонці Мадрида не могли зупинити. Натомість до Роналду Вілланова ставиться зі співчуттям:

«Можливо, якби Лео не грав у ту ж саму епоху, Кріштіану отримав би більше визнання. Але йому не пощастило виступати одночасно з Мессі. Такого гравця як Лео ми більше не побачимо».

Ліонель Мессі близький до здобуття четвертого поспіль титулу найкращого футболіста світу. Окрім Роналду, його конкурентом є також колега з «Барси» Андрес Іньєста.

Copyright © 2012 euronews