Поради, які допоможуть самостійно проходити курси англійської мови онлайн не прокрастинуючи навчання. Підказки, де знайти навчальні курси за вашими інтересами.

Як самостійно пройти курс англійської мови онлайн та хотіти ще

Чому ми не можемо відірватися від соціальних мереж, тоді як навчання постійно відкладаємо на потім? Тому, що соцмережі допомагають нам розслабитися та відпочити, а також розважають. Смішні відео можуть показувати нам щось цікаве та навіть підняти самооцінку. А ось навчання зазвичай навпаки показує наші слабкі сторони та забирає багато енергії. Проте, й навчання може бути різним. Сьогодні ми підготували для вас кілька порад, які змінять ваше уявлення про вивчення англійської та допоможуть проходити цілі курси із задоволенням.

Як зробити вивчення курсу англійської мови цікавим 

Ось кілька порад, які допоможуть заглибитися у навчання та зробити його звичкою, що приносить задоволення:

  1. Обирайте курси, які передбачають різні завдання. Зміна формату вправ та завдань допоможе постійно тримати увагу, не нудьгувати та краще запам’ятовувати матеріал, як під час перегортання відео в соцмережах. Та хіба існує аж настільки цікаве навчання? Так, існує. Радимо звернути увагу на інтерактивні курси англійської мови онлайн, які зокрема можна знайти на сайті Booyya – вони призначені саме для самостійного вивчення, про яке ми ще сьогодні поговоримо.
  2. Обирайте навчання,що відповідає вашим інтересам. Наприклад, якщо ви вивчаєте англійську мову для роботи, тоді зупиніться на спеціалізованих курсах, розроблених для вашої сфери. На додачу до курсів англійської вивчайте англомовний контент, пов’язаний з вашими інтересами – це стимулюватиме вчити більше англомовних слів, аби краще розуміти потрібну інформацію.
  3. Розважайтеся. Завантажте на телефон 1-2 застосунки, пов’язані з вивченням мови – важливо, або вони пропонували вам різноманітні цікаві квізи, пов’язані з відгадуванням слів чи фраз. Це весело та майже не потребує енергії, проте ви зможете запам’ятовувати багато нових англійських слів.

Мовний курс може розміститися просто у вашому телефоні А ще радимо обирати курси, доступ до яких ви будете мати з усіх гаджетів. Завдяки цьому, у будь-яку нудну хвилину ви зможете взяти до рук телефон та відкрити курс з англійської онлайн, щоби вивчити ще кілька нових слів, ознайомитися з черговим граматичним правилом чи прочитати цікавий текст англійською.

Чи варто вчити англійську самостійно та як це зробити

Не треба обманювати себе: вчитися самостійно – це важке завдання. Бо потрібно мати дуже хороші навички саморегуляції та дисципліни, аби замість перегляду фільму почати вчити англійську мову. Проте самоосвіта робить вас вільним у виборі навчальних курсів, а також не прив’язує до графіка, запропонованого мовною школою. Тому спробувати точно варто, тим паче в якості підтримки вам доступні повноцінні курси з вивчення англійської мови самостійно, які можна знайти на цьому сайті. Ви можете вибирати як тематичні заняття, присвячені, наприклад, розбору лексики з фільмів про Гаррі Поттера, або ж вивчати іноземну рівень за рівнем.

Чому обов’язково потрібно опиратися на онлайн- курс ангxdлійської мови? Ось основні причини:

  • курс дає структуровану інформацію – кожне нове заняття дає змогу розширити та поглибити знання, отримані раніше;
  • навчальні матеріали містять вичерпні пояснення, що допомагає уникати помилок;
  • завдяки тестам з мовному курсу ви зможете фіксувати свої досягнення.

Почніть вчитися вже сьогодні – бо відкладати життя вже немає часу!