ІМ’Я. Народного артиста Радянського Союзу Леоніда Бронєвого, який перебуває на лікуванні в Київській міській клінічній лікарні «Київський міський центр серця», провідав Прем’єр-міністр Микола Азаров. 

Він побував у відділенні інтенсивної терапії центру, де саме лікується артист, поцікавився його станом здоров’я та переконався, що легендарному актору стало значно краще. «Леонід Сергійович почав видужувати. Настрій у нього бойовий», — повідомив Микола Азаров під час спілкування з журналістами.

Прем’єр-міністр пригадав, як він, ще будучи студентом Московського державного університету, відвідував спектаклі Театру на Малій Бронній, де тоді працював Леонід Бронєвой, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Микола Азаров підкреслив, що чекає на одужання Леоніда Сергійовича, і запевнив, що прийде на його спектакль незалежно від місця постановки: «Я обов’язково прийду на перший же його спектакль, хоч би де він був: у Києві чи в Москві. Ми Леоніда Бронєвого в Україні добре знаємо та цінуємо і сподіваємося на те, що він ще не раз приїде до України зі своїми прекрасними спектаклями», — сказав Прем’єр-міністр.

Леонід Бронєвой розповів, що в Київському міському центрі серця створені всі умови для лікування, та подякував персоналу за увагу й турботу. А глава уряду побажав Леоніду Сергійовичу якнайшвидшого одужання та всього найкращого його дружині — Вікторії Валентинівні, яка теж була в лікарні.