ІНТЕРНЕТ. Українка з ідеальною зовнішністю і фігурою стала черговою зіркою соціальних мереж. Барбі з Одеси Валерія Лук'янова привернула увагу американських і європейських журналістів. Зовнішність 24-річної українки дійсно вражає, адже Валерія Лук'янова – схожа на Барбі, повідомляє mnews.net.ua.

У дівчини великі зелені очі, порцелянова шкіра, воістину осина талія (48 сантиметрів) і практично ідеальний обхват грудей – 88 сантиметрів. Найцікавіше, що Валерія настільки сильно нагадує ляльку Барбі, що деякі журналісти навіть трохи розгубилися.

На даний момент Валерія Лук'янова активно займається інтернет-щоденниками, в яких раз у раз викладає свої відео та фотографії. Лук'янова мріє стати співачкою і не упускає можливості представити громадськості свій дебютний альбом «Amatue» (саме під таким ніком Валерія зареєстрована в мережі).

Жива лялька Барбі запевняє всіх своїх шанувальників у тому, що альбом «Amatue» – це найкраще, що вона на даний момент зробила у своєму житті. Втім, поки що майже весь вільний час вона присвячує опису філософії свого життя. У двох словах, суть життєвої філософії Валерії полягає в тому, що сподіватися треба тільки на себе. Лук'янова підкреслила, що зовнішній вигляд, безумовно, відіграє значну роль, але більшу увагу дівчина приділяє внутрішній гармонії.

Валерія Лук'янова еталон краси.Фото з сайту womenpassion.net

За словами блондинки, свого часу вона стала випускницею Одеського інженерно-будівельного інституту. Сімейний стан: одружена.