№207 (7605)

  • Шість секторів для економіки майбутнього

     Цього року спільними зусиллями Україні вдалося змінити багато негативних економічних тенденцій, що склалися через повномасштабну агресію росії. На цьому наголосив Прем’єр-­міністр Денис Шмигаль, виступаючи на Київському міжнародному економічному форумі.
    «Інфляція сповільнилася з 26% до 8—9%. Маємо рекордні міжнародні резерви обсягом приблизно 40 мільярдів доларів. Дефіцит залишився на рівні 20%, і ми знаємо, як його профінансувати наступного року», — зазначив очільник уряду.

  • «Дія» покаже пункти незламності

     «Україна консолідує світ для протидії російській агресії й відбудови нашої держави. Цього тижня отримали важливі результати», — наголосив на початку засідання уряду Прем’єр­міністр Денис Шмигаль. Це засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» у Брюсселі за участі Президента Володимира Зеленського. Тут маємо непохитну підтримку та конкретну збройну допомогу. У Загребі відбулася конференція щодо гуманітарного розмінування за участі понад 40 держав. Урядова делегація представила наші плани знешкодження російського мінного сміття.