РЕЗЕРВ

За підтримки НОК України у районному центрі на Черкащині відбувся олімпійський день з плавання. У місцевій школі N 1 учні мали нагоду поспілкуватися з олімпійським чемпіоном, триразовим чемпіоном Європи і семиразовим чемпіоном СРСР Андрієм Хімичем та срібним призером Олімпійських ігор в Сеулі-1988, чемпіоном світу з греблі на байдарці Олександром Мотузенком.

Після завершення уроку в районному спорткомплексі відбулося урочисте відкриття турніру на призи Андрія Хімича. Плавальний басейн, збудований тут недавно, є гордістю чорнобаївців. Школярі займаються плаванням безкоштовно. Нинішньої зими тут оздоровилося близько трьох тисяч дітей з усіх навчальних закладів району. До занять на водних доріжках активно долучаються й дорослі - як Чорнобаївського, так і сусідніх районів - Золотоніського і Драбівського.

У змаганнях за участю команд Драбівського Черкаської області та Оржицького району сусідньої Полтавщини перемогу здобули місцеві плавці. В особистому заліку першими стали Тамара Телюк та Ігор Білан.