Дорогі співвітчизники!

Щороку дзвоник 1 вересня зворушує всіх нас — учнів, батьків, педагогів. Ми завжди з особливим трепетом переживаємо зустріч із новим. Долаючи труднощі навчання, наші діти крок за кроком опановують вершини знань і відкривають нові горизонти.

Разом з ними вчимося і ми — дорослі. Інакше й бути не може, адже сучасний світ невпинно та прискорено змінюється, і для досягнення успіху ми здійснюємо безпрецедентні кроки для модернізації та реформування освітньої і наукової царини, прагнемо якісно змінити систему освіти, яка має стати міцним підґрунтям економічного розвитку України.

Низький уклін нашим учителям, вихователям, викладачам, науковцям, які присвятили свою діяльність розвитку української освіти, примноженню слави вітчизняної науки. Під мудрим керівництвом кваліфікованих педагогів зростають нові покоління здібних учнів, формується наукова зміна, зміцнюється трудовий потенціал країни, формуються та розкриваються нові зірки української науки, культури, економіки, спорту. Успіх країни та утвердження її незалежності реалізуються за кожною шкільною партою, за кожною університетською кафедрою, кожним інтелектуальним змаганням та словом.

Нехай наші діти сміливо і впевнено крокують стежками знань, сповнюючи світ щасливими усмішками, новими перемогами і звершеннями, будуть стійкими та наполегливими у навчанні, набутті професії, реалізації своїх мрій і прагнень!

З Днем знань!

Слава Україні!

Прем’єр-міністр України                            Володимир ГРОЙСМАН