НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ 
ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

ПОСТАНОВА

11.04.2013                                                      Київ                                                   № 408

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

13.05.2013 за № 715/23247

Про затвердження Порядку надання ліцензіатам з постачання електричної енергії за регульованим тарифом компенсації втрат від здійснення постачання електричної енергії суб’єктам господарської діяльності, які реалізують інноваційні проекти

Відповідно до статті 171 Закону України „Про електроенергетику”, Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Затвердити Порядок надання ліцензіатам з постачання електричної енергії за регульованим тарифом компенсації втрат від здійснення постачання електричної енергії суб’єктам господарської діяльності, які реалізують інноваційні проекти, що додається.

2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Національної комісії регулювання електроенергетики України від 08 липня 2010 року № 795 Про затвердження Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для суб’єктів господарської діяльності, які реалізують інноваційні проекти, зареєстровані в установленому законом порядку, що передбачають впровадження та виробництво обладнання, а також матеріалів, сировини і комплектуючих для виробництва обладнання, яке виробляє енергію з використанням альтернативних джерел енергії.

3. Управлінню цінової політики в електроенергетиці забезпечити подання цієї постанови на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

4. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

 

Голова Комісії                                              С.Тітенко

Повний текст постанови читайте тут