РОДИННІ ЦІННОСТІ 

У Запоріжжі відбувся  парад наречених кількох поколінь

Наталя ЗВОРИГІНА,
«Урядовий кур’єр»
(фото автора)

Цей козачий край споконвіку славився завидними женихами. Але ж і козачки — писані красуні! Коли вийшли вони на парад наречених усіх поколінь  і пройшлися стрункими рядами центральним проспектом міста, буденний пейзаж мегаполіса наче зірками осяяли!


 

Валентина Петрівна Діденко, яка попри свій поважний вік, гарна і прибрана,  наче молода, вийшла на парад. Жінка  розповіла, що зі своїм чоловіком Ігорем Сергійовичем відзначає нині знакову дату — 55-річчя подружнього  життя, що в народі називають смарагдовим ювілеєм. До цієї дати вона  присвятила коханому чоловіку цілу поему. І на парад вийшла, щоб довести — з роками краса та  кохання тільки набирають міцності.

Красуні, що заполонили  вулиці Запоріжжя, викликали захоплення у всіх без винятку чоловіків, навіть у 7-річних

Учасниць параду щиро вітали запоріжці. В око впадало, що нинішні наречені істотно урізноманітнили традиційні весільні сукні. Чимало з них віддали перевагу національним мотивам в оздобленні своїх нарядів.

Маленька майбутня наречена теж у захвоті від побаченого

— Це моя вінчальна сукня, ми тільки-но побралися, — красуня-запоріжанка Ольга Каменєва. Її витончене весільне вбрання вирізнялося на тлі інших  простотою і разом з тим вишуканим блакитним оздобленням і гаптуванням. — Я шаную українські традиції.  І весілля своє справляли  на Хортиці за народними звичаями.  А на парад вийшла, щоб привернути увагу  до краси народної спадщини.

Літні пані не без задоволення пережили ще раз найщасливіший момент свого життя

Запоріжці із задоволенням супроводжували чудовий парад від міської ради  до площі митців  ім. Маяковського. Тут захід переріс у справжні народні гуляння — з піснями, конкурсами.