Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю вас із 18-ю річницею державної контрольно-ревізійної служби України.

Високо ціную ваш внесок у реалізацію державної політики у сфері фінансового контролю за використанням бюджетних коштів, збереження державного і комунального майна.

Упевнений, що професіоналізм, високе сумління і відданість справі усіх працівників державної контрольно-ревізійної служби України й надалі сприятимуть економічному зростанню країни та поліпшенню добробуту наших співвітчизників.

Зичу вам міцного здоров'я, родинного затишку, незмінних успіхів у всіх справах і починаннях.

З повагою Президент України В. ЯНУКОВИЧ

***

Шановні друзі!

Від імені уряду та від себе особисто щиро вітаю Вас із 18-ю річницею утворення державної контрольно-ревізійної служби!

Багаторічний шлях становлення та удосконалення системи державної контрольно-ревізійної служби дав змогу досягти вагомих позитивних результатів. Приємно зазначити, що сформувалася нова генерація професіоналів, обізнаних з ефективним вітчизняним і зарубіжним досвідом здійснення контролю.

Основним завданням на сьогодні є подальший розвиток системи державного фінансового контролю, зміцнення у суспільній свідомості принципів законослухняності та відповідальності.

Хочу подякувати всім, хто захищає фінансові інтереси держави, за повсякденну копітку і наполегливу працю в ім'я процвітання України, зміцнення її економіки та фінансової системи.

У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров'я, творчої наснаги та плідної праці на благо України!

З повагою

Прем'єр-міністр України Микола АЗAРOВ