Цього вечора вхід на столичний стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського був вільним. Водночас під час напруженого поєдинку,  в якому зійшлися військові футболісти  і зірки естради, кіно та шоу-бізнесу з команди ФК «Маестро»,  в уболівальників була можливість пожертвувати гроші на потреби нашої армії. Збір коштів проводили волонтери благодійного фонду. Під завісу зустрічі влучний удар Олега Кучера схилив шальки терезів на користь збірної Збройних сил України, і фінальний свисток судді міжнародної категорії киянина Євгена Арановського зафіксував важку перемогу команди, основу якої становили офіцери Генерального штабу Міністерства оборони країни — 3:2.

Синьо-жовту хвилю тепер доповнює камуфляж. Фото УНIAН

— Цього разу ми вийшли на поле не для того, щоб розважати людей, — розповів журналістам капітан співучої команди соліст гурту «ТНМК» Олександр Сидоренко, більш відомий як Фоззі. — Для нас це реальна можливість допомогти побратимам, які захищають нашу державу. Квитки на цей матч не продавали, щоб якомога більше любителів футболу стали учасниками нашої ініціативи. Загалом, долучивши до акції кілька фондів, нам вдалося зібрати понад 10 мільйонів гривень.

Зазначимо, що під час липневого матчу ФК «Маестро» з ветеранами київського «Динамо» команда артистів та Збройних сил України (в особі генерал-майора Олександра Розмазніна) підписали договір про співпрацю. Зірки естради та кіно вирішили передати на підтримку військових частин в зоні АТО всі кошти, зібрані під час всеукраїнського туру «За мир та єдність».

У цьому матчі рахунок — не головне

По завершенні матчу глядачі отримали подарунок — благодійний концерт за участі Віктора Павліка та його сина Олександра, а також Сашка Положинського (гурт «Тартак»), актора Віталія Борисюка, переможця талант-шоу «Голос країни» Ігоря Грохоцького та інших відомих виконавців.