"Урядовий кур'єр" пропонує відео бою Джошуа - Руїс, в якому мексиканський претендент здобув перемогу в сьомому раунді, відправивши суперника в нокаут.

Поєдинок за звання чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі проходив у ніч з 1 на 2 червня. У ньому зійшлися Ентоні Джошуа і Енді Руїс. 

Уже колишній чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) поступився своїми титулами в бою проти мексиканця Енді Руїса (33-1, 22 КО).

Перші два раунди залишилися за британським чемпіоном, а в третьому сталося відразу кілька несподіваних подій. Джошуа пішов в атаку і зумів послати свого суперника в нокдаун. Руїс піднявся і через кілька секунд зумів ударом у вухо відправити чемпіона на канвас. Після серії обмінів, Джошуа виявився біля канатів і мексиканський претендент вдруге в раунді відправив чемпіона в нокдаун.

У сьомому раунді британський боксер ще двічі опинився в нокдауні, після чого рефері припинив бій.

Цікаво, що це був дебютний поєдинок для Джошуа в США. Бій проходив на легендарній арені Madison Square Garden.

Таким чином, мексиканець Енді Руїс став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Для Джошуа ця поразка стала першою на професійному рингу.

Цей чемпіонський поєдинок проходив за правилами 12 раундів. Британський чемпіон чотири рази побував у нокдауні, після чого рефері прийняв рішення припинити поєдинок.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»