У Тальному на Черкащині починають знімати сцени фільму «Чорний Ворон» за бестселером українського письменника Василя Шкляра. Одним із кіномайданчиків стане мисливський палац графа Шувалова. Нині розгорнулася підготовка до зйомок: завезено реквізити та створено кілька локацій, які відповідають історичним особливостям того часу.

Сюжет стрічки розкриє одну з найдраматичніших і найбільш замовчуваних сторінок української історії — запеклу боротьбу українських повстанців проти окупаційної комуністичної влади у 1920х роках у Холодному Яру. Головний герой на прізвисько Чорний Ворон — холодноярський отаман — організовує боротьбу проти більшовиків-окупантів, які вже заполонили Україну й запроваджують у ній свій радянський лад, вбиваючи патріотів та утискаючи українську культуру.

Головну роль в історичній драмі «Чорний Ворон» зіграє молодий актор Тарас Цимбалюк, родом з Черкащини. Він відомий глядачам за роботою в серіалах «Центральна лікарня» та «Село на мільйон», а також багатьох інших українських стрічках.

Як зазначив Тарас Цимбалюк, найбільше в роботі над роллю його підтримує тато. Він історик за освітою і з раннього дитинства прищеплював синові любов до рідної землі. Крім Тараса Цимбалюка, ролі у стрічці виконають актори Павло Москаль, Андрій Мостренко, Ксенія Данилова, Даниїл Мірешкін, Зоряна Марченко, Наталя Сумська та інші.