№234 (7632)

  • Україні місце в Європі

    Український народ, захищаючи цілісність своєї держави, зберігає цілісність усього Європейського Союзу, єдиної та мирної Європи. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час розширеної зустрічі із Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем і Президентом Молдови Маєю Санду, які перебували в нашій країні з візитом з нагоди Дня Гідності та Свободи.

  • Агресор платитиме за те, що зруйнував

    «Україна відзначає десяту річницю Революції Гідності. Ті доленосні події стали ключовими у нашій незламній боротьбі за вільне, демократичне та європейське майбутнє. Український народ довів, що Гідність і Свобода — це непорушні цінності. У 2013-му, коли не дав проросійській авторитарній владі звернути з європейського шляху. І сьогодні, коли дає відсіч російському агресору, що намагається відібрати наш дім і нашу волю, — розпочав промову перед черговим засіданням уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. — Україна вистояла завдяки сміливим і небайдужим людям. Завдяки тим, хто боровся на Майдані, і тим, хто боронить державу зараз на фронті».

  • Звернення Прем'єр-міністра України з нагоди Дня гідності та свободи

     Десять років від початку Революції Гідності. Ці події стали ключовими у нашій незламній боротьбі за вільне, демократичне та європейське майбутнє.
    Український народ довів, що Гідність і Свобода — це непорушні цінності. У 2013, коли не дав проросійській авторитарній владі звернути з європейського шляху. І сьогодні, коли дає відсіч російському агресору, що намагається відібрати наш дім і нашу волю.