YouTube відкриває нові можливості для більшості сфер бізнесу, приватних підприємців або блогерів, які хочуть розповісти щось цікаве, незвичне або поділитися своїми думками з іншими людьми. Багато хто знає, що цей відеохостинг відкриває багато можливостей для заробітку, але потрібно лише правильно підійти до процесу створення і подальшого ведення каналу.

Допомогу в цій справі може організувати компанія AIR Academy. Тут створено кілька пакетів для навчання, які допоможуть окремим категоріям людей зрозуміти особливості роботи відеохостингу, як просувати канал і які інструменти будуть максимально ефективними під індивідуальні потреби. Гарантується індивідуальній підхід для вирішення будь-яких задач та проблем.

Як стати топовим блогером?

Курси рекомендується проходити всім, хто тільки створив канал і починає пропонувати певний контент. Якщо буде можливість відвідувати офіс компанії, академія для відеоблогерів AIR Academy дозволить заощадити час і отримати унікальні знання. Весь курс розділений на рівні, кожен з яких несе певну інформацію:

вибір ніші і визначення тематики каналу;

♦ оформлення каналу та його оптимізація;

♦ аналітика і робота над помилками;

♦ короткий огляд сервісів для роботи;

♦ вивчення методів просування;

♦ аналіз каналу за сегментами;

♦ авторське право;

♦ підбір рекламодавців;

♦ маркетинг і багато іншого.

Багато учнів академії досягли високих результатів, стали справжніми професіоналами і мають стабільний рівень доходу. Навчання проводиться в режимі офлайн або онлайн в залежності від курсу і напрямків. Середня тривалість навчання – 4 тижні.

Для зручності курси розділені на категорії: блогерам, бізнесу, дітям і музикантам. Кожен курс має свої особливості і специфіку. Окремо виділяють інтенсивні курси, які допоможуть вивчити певну проблему і її вирішення на основі прикладів.

Переваги співпраці з академією

Зі спікером можна обговорити будь-яку незрозумілу проблему. Також є можливість уточнити інформацію щодо курсу і отримати додаткові консультації з того чи іншого блоку даних. Такий формат співпраці підходить як під групові, так і під індивідуальні формати навчання.

Усі заняття проходять у студії AIR MediaLab, де є сучасні інструменти і технічні можливості для ведення професійних зйомок. Додатково пропонується безкоштовна кава і печива. З усіх питань для попереднього уточнення даних можна звернутися по телефону або в skype.