Фантастичне хімічне шоу, захопливі й унікальні наукові експерименти чекали на харків’ян у «ЛандауЦентрі» під час проведення інтерактивної програми «Лабораторія божевільних вчених».

У межах заходу гостям представили незвичайні наукові експерименти: окрім дивовижного хімічного шоу, проводили досліди з високою напругою, демонстрували дію різних фізичних законів, а також унікальні експонати. Кожен відвідувач лабораторії міг бути не просто глядачем, а й взяти участь у різноманітних інтерактивних програмах.

Як повідомили у прес-службі Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, захід приурочено до 5-річчя створення центру інтерактивної науки, що відбулося за ініціативи університетської громадськості та Асоціації випускників, викладачів і друзів університету. За словами засновників, головною метою центру було визначено стимулювання відродження втраченого інтересу до науки (насамперед у молоді), а також заснування унікального в Україні першого приуніверситетського центру інтелектуального дозвілля для харків’ян і гостей міста.

Самі відвідувачі стверджують, що «ЛандауЦентр» став найпопулярнішим на сьогодні місцем у Харкові, де навчання перетворюється на задоволення, а процес пізнання стає сенсом життя.