ПЕРСПЕКТИВА. Прем’єр-міністр Республіки Корея Кім Хван Сік висловив переконання, що Україна обов’язково досягне «блискучого економічного розвитку» Про це він заявив у сьогодні в Києві під час українсько-корейського бізнес-форуму.

«Враховуючи такий потенціал, я глибоко переконаний у тому, що Україна цілком зможе досягти блискучого економічного розвитку і приваблюватиме значну світову увагу. Я глибоко переконаний, що Україна обов'язково цього добється», - сказав премєр-мініст Республіки Корея

Він зауважив, що з моменту встановлення дипломатичних відносин Україна та Корея неухильно продовжують розвивати економічне співробітництво. На думку Кім Хван Сіка, об’єднання потенціалів двох країн стане основою для успішної моделі економічного співробітництва.

Крім того, прем’єр-міністр висловив сподівання, що корейський досвід виходу з економічної кризи, а також зростання економіки шляхом встановлення вільних торговельних стосунків з іншими державами буде корисний і для України.

Кім Хван Сік додав, що бізнес-форум, який відбувається у Києві, відкриє нові можливості співпраці між Україною та Республікою Корея. «Майбутнє нашого економічного співробітництва дуже світле. Ви є господарями цієї справи», - сказав він, звертаючись до економічних і бізнес-кіл України.

УКРІНФОРМ