В іспанській столиці Мадриді у межах мистецького фестивалю відкрилася виставка картин уманської художниці Одарки Дьоми-Пісної. Назва експозиції «…Тому що з нами Бог».

Одарка Дьома-Пісна недавно увійшла до 50 найкращих митців світу. Добір проводили експерти італійського каталогу сучасного мистецтва Woman’s essence.

Торік у жовтні Одарка Дьома-Пісна презентувала свої твори в Італії — під час виставки в межах презентації проекту «Сучасник». У проект, зокрема, входило видання четвертого щорічного каталогу сучасного мистецтва. До нього потрапили творчі доробки більш як 100 митців з 38 країн світу, зокрема й Одарки Дьоми-Пісної. Організатором виставки творів мистецтва, дібраних до каталогу, тоді виступило об’єднання The Association Muse International Art Space.

Радість різдвяного свята художниця передає й дітям, і дорослим. Фото з сайту 04774.info

Художниця пише картини мастехіном у стилі арт-наїв. Має близько 400 робіт. Показує їх в Україні, Іспанії, Італії, Грузії, Франції, Австрії та Великій Британії. Її картини є в багатьох приватних колекціях, музеях.

Одарку ще часом називають різдвяним художником, бо багато виставок відбувається напередодні цього свята. Різдво для її родини — це особливі дні. Разом допомагають дитячим будинкам та людям, які цього потребують.