Олег ЧЕБАН,
«Урядовий кур’єр»

Основним завдання програми «Муніципальне житло м. Вінниця», яка діє з 2009 року, є забезпечення вінничан якісним і доступним за ціною житлом. За цей період збудовано 5 об’єктів: 8 житлових будинків або 48 тисяч квадратних метрів нового житла. Житлові умови поліпшили 659 родин.

Наразі продовжується будівництво шостого об’єкту – житлового будинку по вулиці Маяковського на 80 квартир загальною площею понад 5,2 тис. м² на замовлення МКП «Вінницький фонд муніципальних інвестицій». Вартість одного м² загальної площі житла в ньому становить 10 930 гривень та є однією з найнижчих на первинному ринку міста з врахуванням якості будівельних робіт та опорядження.

«Роботи виконуються якісно, щоб людям жилося комфортно в нових квартирах. Ціна на житло найнижча з врахуванням опорядження та якості виконання робіт. Ми знаходимось в конкурентному середовищі та чесно показуємо людям, які роботи виконуються за таку ціну. Також робимо благоустрій прибудинкової території та передбачаємо певну кількість паркомісць», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.